ЕТ "Информа - Йордан Попхристов"
Начало  Водещи технологии -ПроПродукти от М  Микроинвест  MarketWebBuilder  Обмен  Защо някои успяват .... издател "РЕ
  Начало / Микроинвест /  10 причини да изберете Microinvest
 
 

Microinvest е надежден партньор за съвременни компютърни решения. Чрез нас не съществува вероятност „програмистът” да замине в чужбина и да изостави целия проект. Нашите финансови резултати са все по-добри и това ни дава увереност, че ние ще сме още дълго на пазара, както и че нашия подход е правилен!


 

Според Бялата книга на Българските ICT Microinvest е номер едно на българския пазар за складови системи. Също така документи, издадени от наши система могат да бъдат намерени във всички счетоводни кантори или отдели на фирми


 

Най-ниска стойност за ползване на продукт Microinvest еднократно продава своите продукти и не изисква годишни абонаментни или лицензионни такси за ползване. Едновременно с това, актуализациите са на разумна цена и включват всички настъпили изменения в продуктите до настоящия момент. Това гарантира ниски разходи за поддръжка на продуктите и възможност за непрекъснато осъвременяване. Дори и при непрекъсната актуализация за срок от 12 месеца, общия сбор на таксите не надвишава 100 лева с ДДС


 

Едно от ключовите характеристики на развитието е непрекъснатото усъвършенстване на продуктите. За разлика от мастодонтите на индустрията, Microinvest извършва множество малки подобрения, които се реализират моментално. Това подпомага клиентите да използват всичко най-ново и да си спестят чакането с месеци за излизане на следваща версия на продукта.


 

Нито една друга българска софтуерна фирма не реализира такова разнообразие на решения - от софтуерни баркод принтери, през складови стопанства, банкови документи, хотелски и счетоводни системи до международно мултимедийно представяне на България. С работна среда Windows, Web, PalmOS, PocketPC, Windows Mobile, Linux и други. С това се гарантира всеобхватно покритие на дейността със съвместими продукти


 

Microinvest осигурява отлична поддръжка за своите клиенти. Чрез 14 сервизни специалиста на територията на София и 62 регионални дилъра, фирмата обслужва бързо и качествено потребителите на софтуера. Чрез система за разпределяне на натоварването се предлагат най-ниските тарифи за обслужване, като едновременно с това има и звено за спешно обслужване на критични клиенти..


 

В последните разработки на фирмата се използват изключително авангардни технологии - отдалечен достъп и репликация на данните, web интерфейс и системи от работни станции, свързани към дистанционни сървъри. Всичко това позволява много гъвкаво организиране на дейността на клиентите и пълно използване на възможностите на компютърните системи.


 

Във всички продукти на Microinvest е залегнала идеята за обслужване на международните счетоводни стандарти и документи. Програмите са в състояние да покрият изискванията за работа в новите условия, като част от тях работят на няколко езика - Български, Английски, Руски, Немски и Турски.


 

Фирма Microinvest е изградена от солиден екип от професионалисти с отличен опит в складово-счетоводната отчетност. Това позволява изграждането на солидни решения, който покриват всички изисквания на съответната област. Допълнително широк кръг от консултанти предлагат експертни решения за много от специфичните случаи.


 

Microinvest поддържа съвместимост на решенията си с основните производители на български периферни системи. Продуктите могат да работят с всички видове касови апарати и везни, които се предлагат в България, като едновременно с това работят и с всички масови модели на бар-код четци, магнитни четци, скенери за пръстови отпечатъци и други устройства. Повечето от съответните производители познават и могат да правят поддръжка на системите на Microinvest

 
web design by MARKET ® WebBuilder
 
Последно обновяване на:  08  Юли  2016 ( петък )