ЕТ "Информа - Йордан Попхристов"
Начало  Водещи технологии -ПроПродукти от М  Микроинвест  MarketWebBuilder  Обмен  Защо някои успяват .... издател "РЕ
 

 

ЕТ "ИНФОРМА" е регистрирана през 1992 г в гр. Велико Търново. 

Основна част от дейността на фирмата е разпространение на програмни продукти на

 

 

 

"МИКРОИНВЕСТ" ООД гр. София - складово счетоводен софтуер - станал в изминалите години вече МАСОВ в употребата си, с уникалност по отношение на достъпност за начеващите потребители, оптимално съчетаване на широки възможности и отчетливо ниски цени спрямо сродни продукти. Работим за клиентите на дистрибутираната фирма "МИКРОИНВЕСТ" ООД  от 1997 година, практикувайки с постоянство :

  • Обучение на начинаещите потребители ; 
  • Методично подпомагане с предлаганите   от "Микроинвест" с постоянство  средства за поддържане продуктите в актуалност по отношение изискванията на законодателството, по отношение на съществуващата и разширявана функционалност на софтуера на "Микроинвест", продаден на потребителите .
  •                                                                             

 

  • Ползваме продуктите с марката "Микроинвест" в практикуваното при нас счетоводно обслужване на ограничен брой стопански субекти .

 

 

 

"ЕКСПЕРТИС" - счетоводно-правна информационна система на "Български законник" ЕООД, продукт за одитори, счетоводители, данъчни експерти, финансисти, юристи, управители на фирми 

 

 

Основана на 15.05.2000г, над десет години фирмата успява да усъвършенства и реализира своите идеи в развитието на приложни софтуерни и Интернет решения. "Абиликс" ООД предлага  на своите клиенти  професионален уеб дизайн и разработване на различни видове софтуер по поръчка.  Тяхна  търговска марка и основен продукт е MARKET® WebBuilder. MARKET® WebBuilder е собствена софтуерна разработка, която постоянно се усъвършенства, с цел да се задоволят непрекъснато нарастващите нужди на клиентите. Това е първата българска Система за управление на съдържанието, наградена със Златен медал на Международния Пловдивски Есенен Технически Панаир през 2001 г. 


web design by MARKET ® WebBuilder
 
Последно обновяване на:  08  Юли  2016 ( петък )